Skrydstrup Forsamlingsgård – Menukort

Vi er altid klar med det bedste tilbud til Deres fest og har De specielle ønsker, er vi meget gerne til tjeneste.

Ring og forhør om priser og/eller få tilsendt menukort med pris.

SUPPER FISK m.m.: STEGERETTER

Klar suppe med boller

Flødelegeret aspargessuppe

Løgsuppe med ostebrød

Karrysuppe med hønsekød

Champignonsuppe

 

DESSERTER:

Fløderand m/frugter

Mandelrand /rørt is

½ ananas m/frisk frugtsalat, rørt is eller råcreme

Rubinsteinkage

Hjemmelavet is m/brændte mandler og chokolade

Fromager

 

KAFFEBORD:

Kaffe med småkager.

Kaffe med kransekager.

Kaffe med ½ bolle, lagkage.

Kaffe med ½ bolle, lagkage, kringle og småkager.

Kaffe med ½ bolle, lagkage og småkager.

Rejecoktail

½ røget ørred med røræg

Ferskrøget laks m/slikasparges med stuvet spinat

Butterdejsskal med fiskefyld

Gravad laks på surbrød m/sennepsdressing

Kogt laks m/hollandaise

Hønsesalat på ananas

Tarteletter m/høns i asparges

Fiskesymfoni m/dressing

Laksefarseret rødspættefilet med dressing og couvertbrød

 

NATMAD:

Kaffe eller the med 3 snitter

Pølsebord: 5 slags pålæg, paté og leverpølse

Forloren skildpadde

Frikadeller m/kold eller varm kartoffelsalat

Æggekage

Fersk røget laks flødestuevet asparges

Landskinke med asparges og flødestuvet spinat

Glasseret bayonneskinke eller hamburgerryg m/gemüse

Svinekam stegt som vildt m/waldorfsalat, ½ æble m/gelé, brunede kartofler

Svinekam m/gemüse

Rødvinsmarineret nakkesteg

Kalvesteg stegt som vildt

Kalvesteg m/gemüse

Gammeldags oksesteg m/sønderjysk kål

Helstegt oksemørbrad m/sauce bordelaise og beanaise

Indbagt oksemørbrad

Helstegt oksefilet m/gemüse

Dyreryg med flødesauce

Dyrekølle m/tilbehør

Hjortesteg m/tilbehør


 

Helaftensarrangement, ring om pris…

 

Forretter:

Laksefaseret rødspættefilet m./ rejer

Tunmousse m./ rejer og couvertbrød

Røget ørred m./ røræg og asparges

Fisketallerken

Rejecocktail

 

Desserter:

Fløderand m./ frugt

Hjemmelavet is

Fromager

Rubinsteinerkage

Stegeretter:

Svinekam m./ rødkål, svisker og brunede kartofler

Kalvesteg m./ friske grønsager

Rødvinsmarineret nakkesteg m./ grønsager og rødvinssauce

Oksesteg m./ tilbehør

Glaseret skinke med årstidens grønsager

Sprængt kalkun med grønsager

 

Kaffe:

Kransekage

Småkager

Natmad:

Biksemad

Klarsuppe m./ boller

Frikadeller m./ stuvede kartofler el. kold kartoffelsalat

Grovbrød m./ pølser, posteg og brie ost

Aspargessuppe

Boller m./ pålæg